Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 13:36

Go On: Νικήτας Μπατσικούρας: Συνέντευξη του καλαματιανού που έφτασε πριν τον τελικό του Master Chef (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Ο Νικήτας Μπατσικούρας επέστρεψε στην Καλαμάτα, μετά από 5 περίπου μήνες συμμετοχής στο MasterChef 6, φτάνοντας μια ανάσα από τον τελικό.

Δείτε το βίντεο!

Με το χαμηλό του προφίλ και την αισιοδοξία του, αυτές τις ημέρες προσαρμόζεται και πάλι στον «έξω κόσμο» ετοιμάζοντας τα επόμενα μαγειρικά του βήματα. Επέστρεψε πλήρης όπως λέει, παρότι δεν έφτασε στον τελικό. Είναι όμως γεμάτος μαγειρικές εμπειρίες, με νέους φίλους και την αγάπη του κόσμου. Όπως επισημαίνει όμως, βγαίνοντας από το παιχνίδι, βρήκε τα πάντα… αρκετά πιο ακριβά!

Μιλώντας στο Go On και την Κέλλυ Δημητρούλια για τον διαγωνισμό, σημειώνει ότι είχε δυσκολίες και καλές στιγμές και πως εισέπραξε πολλές εμπειρίες, έμαθε νέες μαγειρικές τεχνικές και απέκτησε φιλίες. Όπως αναφέρει μάλιστα, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για συνεργασίες μεταξύ των παικτών. 

Το αγαπημένο του πιάτο στον διαγωνισμό είναι η παραδοσιακή μεσσηνιακή γουρουνοπούλα που του χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό του challenge, με το οποίο κέρδισε το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Σε αυτό το πιάτο πήρε την παραδοσιακή συνταγή και την έκανε πιο δημιουργική. Και όπως σημειώνει, σε πολλές περιπτώσεις είχε την ευκαιρία να τιμήσει την Καλαμάτα και να αναδείξει τα μεσσηνιακά προϊόντα.

Όσο για τα σχέδιά του αυτόν τον καιρό, ο Νικήτας έχει αρκετές προτάσεις για δουλειά αλλά και για guest εμφανίσεις σε μαγαζιά της Καλαμάτας.

Το σίγουρο είναι ότι αυτό το καλοκαίρι θα γευτούμε τις δημιουργίες του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

ΕΝ:

Nikitas Mpatsikouras is a messinian chef that got to the semi finals of the Greek Masterchef 6. With his low profile and contagious smile, he is trying to get used again to life outside the competition after 5 months of filming. He’s now back to Kalamata and ready to cook for the locals and the visitors of the region.

Α.Π.

Διαβάστε αυτό και άλλα ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, άρθρα και συνεντεύξεις στο περιοδικό Go On #18

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα