Επικαιρα
+33
°
C
H: +33°
L: +18°
Καλαμάτα
Πέμπτη, 14 Απρίλιος
Πρόγνωση 7 ημερών
Παρ Σαβ Κυρ Δευ Τρι Τετ
+30° +26° +29° +24° +26° +20°
+11° + + +14° +16° +14°
πρόγνωση καιρού εδώ
Χρήσιμα
Ακολουθήστε μας : follow on Facebook   
Save
SaveSave
Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2017 09:38

Nέα προϊόντα θα βγάλει στην αγορά η «Αλφειός Ρόδι» (video)

Γράφτηκε από

Νέα προϊόντα, επτά ακόμη κωδικούς και άλλες γεύσεις, ετοιμάζει η «Αλφειός Ρόδι», η σύγχρονη μονάδα παραγωγής χυμού ρόδι, που βρίσκεται στον Πύργο. Αυτό ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας Παρασκευά Παρασκευόπουλο, στην επίσκεψη της επιχείρησης από Ευρωπαίους δημοσιογράφους, οι οποίοι βρέθηκαν στη χώρα μας προχθές Παρασκευή, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τις επενδύσεις που πραγματοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ. Παρασκευόπουλος έκανε μια σύντομη παρουσίαση της «Αλφειός Ρόδι» και τόνισε τη μεγάλη οικονομική βοήθεια που είχε η εταιρεία από το πρόγραμμα Leader της Ε.Ε. Στη συνέχεια μίλησε για τα σχέδια της επιχείρησης για το μέλλον, που περιλαμβάνουν τη δημιουργία νέων κωδικών, αλλά και τη λειτουργία του εργοστασίου σε πλήρη ανάπτυξη, που θα εμφιαλώνει 10.000 – 15.000 μπουκάλια την ημέρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η κ. Άννα Ευσταθίου, υπεύθυνη Τύπου της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η οποία επισήμανε ότι τα θετικά αποτελέσματα της στήριξης της Ε.Ε. στις επιχειρήσεις φαίνονται στην επιτυχία της «Αλφειός Ρόδι», στην Ηλεία. Ακολούθως μίλησε και για άλλα έργα που χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε. όπως η κατασκευή 24 καινοτόμων σχολείων στην Αττική και η δημιουργία μονάδας διαχείρισης αποβλήτων στη Μακεδονία.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση των δημοσιογράφων στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής χυμού και σε ροδώνα.

Δείτε το βίντεο:


 

Σχετικά Άρθρα

Η σελίδα μας στο facebook