Επιχειρηματικά νέα
+33
°
C
H: +33°
L: +18°
Καλαμάτα
Πέμπτη, 14 Απρίλιος
Πρόγνωση 7 ημερών
Παρ Σαβ Κυρ Δευ Τρι Τετ
+30° +26° +29° +24° +26° +20°
+11° + + +14° +16° +14°
πρόγνωση καιρού εδώ
Χρήσιμα
Ακολουθήστε μας : follow on Facebook   
Save
SaveSave
Επιχειρηματικά νέα - e-gi.gr
Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 07:48

Μεσσηνιακή εκπροσώπηση στα ευρωπαϊκά βραβεία EMAS

Γράφτηκε από τον

Με επίκεντρο την κυκλική οικονομία πραγματοποιήθηκε η φετινή αξιολόγηση επιχειρήσεων για την Ευρωπαϊκά βραβεία EMAS 2017. Στην κριτική επιτροπή συμμετείχε ως μέλος, ο μοναδικός εκπρόσωπος ελληνικής επιχείρησης ή οργανισμού, ο Αθανάσιος Μάκιος, marketing & environmental manager της μεσσηνιακής εταιρείας «Κλήμης», η οποία έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις κατά το παρελθόν, στην ίδια διοργάνωση.

Κορυφαία διάκριση ανάμεσα σε 10.000 κρασιά όλου του κόσμου απέσπασαν το Ασύρτικο – Μαλαγουζιά και το Chardonnay της Οινοποιίας Ψαρούλη. Βραβεύθηκαν με χρυσά μετάλλια, μετά την ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσαν, στον ίσως πιο αυστηρό διαγωνισμό του κόσμου, τον Concours Mondial, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Netwok, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Αρκαδικών Προιόντων και της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»  συμμετέχει με περίπτερο στη Διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών  «FOODEXPO» που θα πραγματοποιηθεί από 18 εώς 20 Μαρτίου 2017 στο MetropolitanExpo.

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 23:18

Χρυσό βραβείο ετικέτας στο Βιολογικό Πετιμέζι Καραγγελής

Γράφτηκε από τον

Το 1ο βραβείο στην κατηγορία "Μη αλκοολούχα ποτά" έλαβε το "Βιολογικό Πετιμέζι Καραγγελής", με δημιουργό την γραφίστρια  Σταυρούλα Χειλά (Blue Deer), στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ετικέτας "Gold Label Awards 2017", που διοργάνωσε το περιοδικό συσκευασίας All Pack Hellas.

Η σελίδα μας στο facebook